кликните да бисте омогућили зумирање
Учитавање...
Нисмо нашли резултате
отворите мапу
Поглед Роадмап Сателит Хибрид Терен Моја локација Цео екран Прет Следећи
Резултати претраге

Посетите Црну Гору

Поставио reSTAY на 29 августа, 2022
0

Тражите викенд путовање? Црна Гора ће вам пружити атмосферу какву сте тражили након напорне радне седмице: мала дивна држава са популацијом од нешто више од 621 хиљада људи омогућиће вам да се опустите и уроните у атмосферу мира и без журбе.

Смештена у срцу јужне Европе, Црна Гора је удаљена само неколико сати лета од главних престоница укључујући Берлин, Беч, Пољску, Рим, Варшаву, Истанбул, Београд, док је Москва удаљена само четири сата. Можете слетјети на било који од међународних аеродрома, јер су удаљености у овој малој земљи веома мале, два аеродрома у Црној Гори – Тиват и Подгорица, и један од најближих у Хрватској – Дубровник. Када слетите, можете очекивати беспрекорно путовање до било ког града који вам се свиђа: Котор, Пераст, Портонови, Херцег Нови, Будва, Петровац или било који други који можете пронаћи на нашој мапи.

Наравно, Црна Гора није добра само за једнодневне излете, већ и за дужи остати дуго. Црна Гора се граничи са Хрватском, Албанијом, Србијом и Босном и Херцеговином, па ако желите можете да се возите сликовитим путевима у било ком правцу. Док се возите у неком од правца уз море или низ планинску серпентину, можете посетити невероватне националне паркове, језера, реке и друге националне атракције.

Мапа плажа Црне Горе

Можете одабрати било коју плажу на овој мапи по свом укусу и боји: можете пронаћи приватну плажу, нудистичку плажу, плажу само за жене, плажу за децу, плажу за забаве, плажу за пензионере, пешчану плажу, шљунковиту плажу, камениту плажу. Кликните на мапу и доћи ћете до владе Црногорски сајт мониторинга санитарног квалитета морске воде: плава – врло чиста, зелена – добра, жута – дозвољена, црвена – забрањено за купање.

Оставите одговор

Ваша емаил адреса неће бити објављена.

  • Advanced Search

    0 € до 10000 €

    Више опција претраге

Упоредите огласе