Вила са теретаном и спа центром

3000 € /месец
Zagorič, Podgorica, Podgorica Capital City, 80001, Montenegro,
Omiiljena
Резултати претраге

Pregled

  • Ажурирано на:
  • 4 априла, 2023
  • 6 Спаваће собе
  • 5 Купатила собе
  • 480

Опис

Ово је пространа и шармантна вила у Загоричу, Подгорица, која се изнајмљује на дужи период. Вила има укупну површину од 480м2, укључујући 500м2 дворишта са довољно зелених површина. Постоје две капије које воде у различите делове имања, а у дворишту се налази летњиковац са винском кухињом, каменим роштиљем и гарнитуром за седење. Двориште је опремљено спринклер системом и аутоматским наводњавањем, као и надстрешницом за паркинг. Обе капије се управљају на даљину и постоји интерфон.

Вила је опремљена екстерним видео надзором са 15 камера и интерним алармним системом. Поред тога, постоји генератор за резервно напајање у случају нестанка струје.

Вила је подељена на три спрата: у приземљу се налази мини спа центар са сауном, теретаном, ђакузи кадом, мини кухињом и гардеробером. Ту је и просторија за складиштење вина, као и дневни боравак са ТВ-ом, малим шанком, пикадом и билијар столовима.

Први спрат се састоји од великог дневног боравка, трпезарије и простране кухиње са балконом и терасом. На овом спрату су три спаваће собе, два купатила и вешерај.

Други спрат има два одвојена стана. Први стан има две спаваће собе, једно купатило, дневни боравак и кухињу. Други стан има једну спаваћу собу, једно купатило, дневни боравак и кухињу.

Вила има централно сплит грејање и хлађење, као и могућност централног грејања на уљне радијаторе.

Услови уговора о закупу укључују минимални уговорни период од годину дана, плаћање две закупнине унапред плус депозит у висини једномесечне закупнине. Месечна кирија је 3000 евра, плус додатни трошкови за одржавање баште и друге режије.

Адреса: Zagorič, Podgorica, Podgorica Capital City, 80001, Montenegro
Општина:
Држава: Montenegro
Отворите у Google Maps
Ид некретнине: 20537
Цена: 3000 € /месец
Površina: 480
Укупно соба: 7
Спаваће собе: 6
Купатила собе: 5
Под: Not Available
Број лежајева: 6
Дозвољен
Деци дозвољено
Пушење дозвољено
Напољу
Балкон
Гарден
Неопходан
TV
Кухиња са рерном
Машина за прање веша
Фен, Гвожђе
Популарно
Wi-Fi
Бесплатан паркинг
Клима уређај
Посебности
Јацуззи
Купатило
Спа и веллнесс

Рецензије о некретнинама

Морате даПријавите се да бисте објавили оцену

GRADO

Контактирај ме

Кликни да закажите посету
УПОЗОРЕЊЕ! Имајте на уму да reSTAY.me није одговоран за аутентичност података добијених од власника или агената. Будите опрезни и увек склапајте уговор!
Можете одговорити на приватне поруке са странице "Инбоx" на вашем корисничком налогу.

Упоредите огласе

GRADO